Apartenența la Sindicatul Industrial

Toți lucrătorii din industriile contractuale ale sindicatului se pot alătura Sindicatului Industrial.

De asemenea, este posibilă apartenența pe termen scurt, ceea ce este convenabil mai ales pentru lucrătorii sezonieri.

Apartenența dă roade în fiecare zi

Împreună putem realiza lucruri pe care nimeni nu le poate realiza singur. Apartenența dvs. ca membru este o investiție în capacitatea noastră de a face diferența. De aceea, calitatea de membru dă roade în fiecare zi!

1. Veți obține condiții de angajare mai bune

Acordurile colective determină termeni mult mai buni decât impune legea. Acestea includ câștiguri anuale mai mari, care pot crește cu câteva mii de euro, program de lucru mai scurt, concediu medical plătit și concediu familial plătit.

2. Veți avea acoperire la locul de muncă

Administratorii mă vor sprijini la locul meu de muncă și voi primi servicii de consiliere și asistență juridică în caz de probleme. Voi beneficia de un venit corelat securității șomajului prin fondul pentru șomaj.

3. Veți face parte dintr-o echipă puternică

Voi face parte dintr-o entitate mai mare, ai cărei membri activi au grijă de interesele tuturor angajaților. De asemenea, Sindicatul le oferă o voce celor care nu pot fi auziți la locul de muncă.

4. Vă puteți influența propria viață profesională

Munca mea este valoroasă. Sindicatul îmi permite să dezvolt o viață profesională și să o fac și mai corectă și echitabilă. În plus, experții bine informați ai Sindicatului depun eforturi constante de reprezentare a intereselor pentru a îmbunătăți viața profesională a tuturor.

5. Veți primi beneficii valoroase

Sindicatul îmi permite să mă bucur de multe beneficii valoroase, inclusiv instruire de calitate superioară, servicii în carieră, asigurare accesibilă de călătorie și în caz de accident, destinații ieftine de vacanță și reduceri la combustibil.

Aceasta este o traducere neoficială din finlandeză în română a Formularului de Înscriere, iar aceasta are scopul de a vă ajuta să completați Formularul de Înscriere propriu-zis. Formularul de Înscriere original în limba finlandeză este formularul oficial. Vă rugăm să rețineți că limba română nu este limba de contact a Teollisuusliitto/ A-kassa.