Kuopion Weneenrakentajat ry 558

Kesäkauden awajaiset Ravintola Skillassa 28.6. kello 18. alkaen

Huom ilmoittautuminen ke 26.6 kello 15. mennessä:
Jyrki Tuure 040 075 9267 Ilmoita haluamasi menu (1 tai 2) sekä mahdolliset allergiat/erikoisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä:

Menu 1:
Alkuruoka
Skillan salaatti
tuoretta mansikkaa, kurkkua, pikkelöityä kesäporkkanaa, paahdettua pistaasipähkinää, kauden salaattia ja raparperivinaigrettea
vuohenjuustolla ja metsähunajalla (L, (G))

Pääruoka
Paahdettua kirjolohta ja karhunlaukalla maustettua tsatsikia,
krossattua uuden sadon perunaa ja kesäkasviksia (L,(G))

Jälkiruoka
Köyhä ritari ”Pain Perdu” ja vadelmajäätelöä,
mesiangervokreemiä ja ruusuvedellä maustettua kinuskia (L)

Menu 2:
Alkuruoka
Piparjuurella maustettua graavisiikatartaria ja saaristolaisleipää,
lipstikkamajoneesia, tillikurkkua ja mätiä (L)

Pääruoka
Pippuripihvi ”Steak au Poivre”
Härän sisäfileetä, pippuri-kermakastiketta, ranskanperunoita ja kesäkasviksia (L, (G))

Jälkiruoka
Skillan hätävara
mansikkasorbettia ja moussea paahdetusta valkosuklaasta,
Romanovin mansikoita, kuivattua mansikkaa ja rosmariinimarenkia (VL, (G))

Teollisuusliitto